3. října 2020 06:00
redakce Prima Living

Francouzský polibek a další hity. Znáte 5 nejlepších filmů krásné Meg Ryan?

Francouzský polibek s Meg Ryan odhalí vášnivou lásku dvou zdánlivě velice nesourodých bytostí. Ona temperamentní Američanka, on jako neotesaný, ale okouzlující Francouz, a jeden muž, který si nezaslouží ženské srdce.

V pondělí od 20.00 na Prima MAX uvidíte jednu romantickou klasiku. Ach, ta láska a náhoda, ty dvě „nevyzpytatelné mršky“, co dovedou tak pořádně zamíchat s lidskými životy, že někdy doslova nenechají kámen na kameni. Spořádaná Američanka Kate se vydává do Francie za svým záletným milencem Charliem, který jí po několika dnech v Paříži oznámil do telefonu, že tu právě potkal ženu svých snů.

Boj o lásku a sexy francouzský kumpán

Kate chce o svoji lásku bojovat, ale netuší, co všechno na ni v dalších hodinách čeká. Již v letadle se setká se šarmantním, ale také dosti svérázným podvodníkem Lukem. Tento francouzský bohém a volnomyšlenkář totiž tajně ukryje do jejího zavazadla pašovaný náhrdelník se sazenicí vinné révy, a zkomplikuje tak život zdrženlivé Kate i sám sobě. Jejich cesty se začnou velice často křížit poté, co jí někdo zavazadlo ukradne... Na osudovou přitažlivost ve stylu Meg Ryan se můžete podívat v romantické komedii Francouzský polibek.

Meg Ryan je už stálicí Hollywoodské scény a většina diváků ji zná z romantických komedií. Ty bezesporu patří mezi jedny z nejlepších. Viděli jste všechny?

1) Když Harry potkal Sally

Klasika všech klasik, na kterou můžou koukat všechny generace i přesto, že v ní často uvidíte otřesnou módu osmdesátých let. Svěží vtipná komedie o dvou lidech, kteří se potkávají vždy po pěti letech. A stanou se milenci proti své vůlive filmu Když Harry potkal Sally.

2) Samotář v Seattlu

Střelená komedie se scénami, které by se daly nazvat „slzavé údolí“. Architekt Sam (Tom Hanks) truchlí nad smrtí své ženy. Jeho malý syn chce, aby si táta někoho našel, a tak zavolá do oblíbeného nočního rozhlasového pořadu a přinutí tátu, aby promluvil do éteru. V autě ho uslyší mezi desetitisíci jinými také Annie (Meg Ryan), které Sam docela učaruje.

3) Láska přes internet

Osvědčená dvojice Meg Ryan a Tom Hanks v e-mailovém podání ukazují, jak moc je nenávist blízká lásce. Dva odlišní lidé si začínají vyměňovat e-maily a dojde i na ty zamilované. Když dojde ne první setkání, zjišťují oba, že ten druhý je vlastně ten, se kterým se vídají a vzájemně urážejí téměř každý den při konkurenčním boji.

4) Město andělů

Nicholas Cage jako anděl se smutnýma očima, který chce zachránit lékařku Meg Ryan, jež se trápí nad nepovedenou operací. Anděl, který necítí radost ani bolest, zatouží cítit lidské emoce. A Meg Ryan mu k tomu pomůže, i když to bude ještě hodně bolet.

5) Kate a Leopold

Tady se setkala Meg Ryan s budoucí hvězdou X-Menů Hugh Jackmanem. Ačkoliv filmoví kritikové mluví o vágní romantické komedii, slibujeme vám, že se zasmějete. Příběh začíná na konci 19. století – mladý Leopold Alexis Elijah Walker Gareth Thomas Mountbatten, který odmítá zaběhlé strnulé konvence i názory svého otce, je jedním z nejžádanějších ženichů v New Yorku. Kromě obdivných pohledů dívek ho pronásleduje i zvláštní mladík. Díky němu se Leopold dostává do časové smyčky, kde potká svou budoucí lásku.

Podívejte se na Francouzský polibek v pondělí ve 20.00 na Prima MAX!

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný