16. července 2014 06:34

Poznejte středeční šílené Superpoldy!

Americká policie, jak ji neznáte, se představí ve středu na Prima COOL od 22:40.

Vidět policisty jako hlavní hrdiny šílené komedie není úplně obvyklé – středeční Superpoldové vás však přesvědčí, že nejde o vůbec špatnou kombinaci!

Titulní hrdinové dálniční patroly totiž patří mezi pěkné filuty. K lítosti svého šéfa kapitána O'Hagana (Brian Cox!) neřeknou "Ne!" ledajakému pokušení, a pro všemožné eskapády jim tak hrozí zrušení.

Naštěstí se dostanou na stopu převozu velké zásilky drog. Naneštěstí při jejich zadržení nemusejí soupeřit jenom s dealery, ale i konkurenční a úspěšnější městskou policií!

Kdo zná starší komediální remake Starsky & Hutch, bude se v Superpoldech cítit jako doma. Jednak kvůli podobné zápletce o hledání drog, a jednak kvůli vykreslení ústředních švestek jako veselé kopy budižkničemů.

Naši dálniční poldové jsou tak svolní k ledajakému úplatku či otestování zadržených drog, zároveň však Superpoldové zůstávají pevně v regionu komediální zábavy. Jinými slovy, tuhle práci budete Superpoldům závidět i vy!

Snímek po svém vydání rozdělil kritiky napříč – nutno zmínit, že nejde nutně o materiál pro Nobelovu cenu za nejlepší film historie (kdyby taková cena existovala). 90 % diváků na agregačním webu Rotten Tomatoes však Superpoldy vehementně doporučuje.

Mimochodem, tenhle meme, který dost možná znáte z různých zákoutí internetu, pochází právě ze Superpoldů...

Pokud máte rádi nenáročnou & prakticky neznámou komedii, radíme dát ve středu večer na ně! Sledujte na Prima COOL od 22:40.

Sdílejte článek
Štítky drogy Nobelova cena komedie Prima Cool Rotten Tomatoes Brian Cox

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný